ANKARA / ÇANKAYA - İzzet Latif Aras Ortaokulu

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında Anasıfı a şubesi ve B şubesi öğrencileri kış partisi düzenleyerek bolca eğlendiler.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında ilkokul öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerde hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası .GÜLAY KAL öğretmenimiz ve 6/B sınıfı Feza Gürsoy Bilim Merkezi Gezisi.

Anasınıfı A ve B şubeleri;

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında çuval yarışı yaparak bolca eğlendiler.

Ayrıca dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Tuli’nin Oyuncağı adlı hikaye kitabını okudular. Okudukları kitaptan yararlanarak hayallerindeki oyuncağı çizdiler ve tasarladılar.

Ock

Anasınıfı A ve B şubeleri dilimizin zenginlikleri  projesi  kapsamında BEYAZ adlı hikaye kitabını okuyarak MİLKSHAKE PARTİSİ yaptılar. Ardından  dönem sonu faaliyet haftası kapsamında EN SEVDİĞİNİ PAYLAŞ etkinliğini yaptılar.

Ara

Okulumuzun Anasınıfı-A ve Anasınıfı-B grubu öğrencileri  öğretmenleri  rehberliğinde çeşitli etkinlikler yaptılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşku ve heyecanla kutladık. Emeği geçen ogrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Hayırsever İş İnsanı  Latif ARAS okulumuza gerçekleştirdiği ziyarette Okul Müdürü Abbas BÜTÜN'e  yeni görevinde başarılar diledi.

Ekm

Okulumuzun anasınıfı öğrencileri müze gezisine katıldılar.

Okuldaki ilk gezileri olan minikler çok heyecanlıydı.

Ekm

Anasınıfı öğretmenimiz Emine PEHLİVANLI rehberliğinde Miraç'ın annesi Sinem Hanım anasınıfı aile katılım etkinliği kapsamında  kurabiye yapımı etkinliği düzenledi. Minik eller yaptıkları kurabiyeyi yemeye doyamadılar.

May

19 Mayıs 1919, “Ya istiklal ya ölüm!” düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Millî mücadelenin 104. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
    Millî değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun!

May

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri "OKUMA BAYRAMI" yaptılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 103.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarını saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı, gözbebeğimiz çocuklarımızın 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.