ANKARA / ÇANKAYA - İzzet Latif Aras Ortaokulu

May

7 ve 8.sınıf velilerimize rehberlik servisi tarafından LGS sınavı ve sınava girecek çocuğun anne babasının anne baba tutumları ile ilgili veli semineri düzenlenmiştir.

PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Bilge Açıkgöz Geleneksel Okçuluk turnuvasında Ankara ikincisi oldu

Mrt

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN LGS SINAVI VE SINAV KAYGISI SEMİNERİ DÜZENLENMİŞTİR.

Mrt

Okulumuzda AÇS TİYATROSU CAMBAZ KARDEŞLER adlı çocuk tiyatrosu gösterisi yapıldı. Çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Mrt

07.03.2024 tarihinde saat 10.05'de okulumuzda deprem tahliye tatbikatı yapmış bulunmaktayız.

Mrt

Tubitak projesi olan “meslek lisesi öğrencisi alanını anlatıyor”

Şbt

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen Cumhuriyetimizin 100.kuruluş yildönümü şerefine düzenlenen "100.Yıl Satranç Turnuvası " başladı.

Şbt

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ